Povestea mea, Michelle Obama

O săptămână cu Michelle Obama, o săptămână în care am profitat din plin de timpul liber pentru a citi ,,o poveste vie din culisele vieții ei”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind

Am admirat-o dintotdeauna pe FLOTUS (First Lady Of The United States) și o voi admira în continuare pentru curajul și devotamentul de care a dat dovadă în această luptă permanentă a pendulării între familie și carieră. A reușit să găsească un echilibru și a reușit să facă asta cu grație. Lumea o cunoaște pe Michelle Obama, soția celui de-al 44-lea președinte al SUA, Barack Hussein Obama, dar nu o cunoaște pe Michelle Robinson din South Side, o femeie care a muncit pentru a putea ,,zbura”. 

POVESTEA LOR este o poveste despre doi oameni care au reușit ,,să demonteze prejudecata că trebuie să arăți într-un anumit fel pentru a intra în istorie.”.

,,Tatăl meu, Fraser, m-a învățat să muncesc din greu, să zâmbesc des și să mă țin de cuvânt mereu. Mama mea, Marian, mi-a arătat cum să judec singură lucrurile și cum să-mi fac vocea auzită. (…) Povestea ta este tot ce ai, tot ce vei avea vreodată. Este ceva ce merită prețuit.”

Cartea poate fi comandată de aici: https://www.libris.ro/povestea-mea-michelle-obama-LIT978-606-333-00-8–p10727511.html?gclid=Cj0KCQjwvaeJBhCvARIsABgTDM63XcxgxQas2agOYIQqVzgEH9N59dn6ibs1EZI7waJDi-m4D9N14o0aArLsEALw_wcB

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Mădălina Crișan

Mădălina Crișan

Acesta este tărâmul meu virtual unde scriu cu entuziasm, cu dăruire, cu vulnerabilitate- pentru mine şi pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.