Debut

218254395_4176563712451231_7299635271302630507_n

E caldă. Tocmai a fost scoasă de la cuptor și așteaptă să fie savurată de copii și de oamenii mari. Are un mesaj pentru toată lumea! Mi-am dorit ca Aristotel să le spună copiilor despre prietenia adevărată. Negrilă și Codruța, blănoșii din curtea noastră, în călătoria lor, s-au întâlnit cu el și au adus prietenia virtuoasă acasă. Multe aș vrea să vă mai spun, dar mi-ar plăcea să descoperiți voi povestea lor și să dați de veste și altor cititori! Aștept nerăbdătoare recenziile voastre!
Înainte de a-i da drumul în lume, vreau să aduc mulțumirii Editurii Casa Cărții de Știință, cu precădere redactorului-șef, Ada Blendea, pentru colaborarea impecabilă.
Mi-au citit manuscrisul și l-au recomandat, semnând pe coperta IV: prof.univ.dr. Bocoș Mușata-Dacia, prof.drd. Raluca-Nicoleta Uilean Isciuc, prof. Diana Vălcăuan și prof.MERITO Liliana Aurica Mursa. Vă mulțumesc!
Îi sunt recunoascătoare domnișoarei care s-a îngrijit de ilustrații, Aris Maria Ungureanu, elevă în clasa a VII-a. Îți mulțumesc pentru această colaborare fructuoasă! Negrilă și Codruța au răsfoit volumul, iar afirmația lor spune totul: ,,Chiar seamănă cu noi!”. Lavinia Ungureanu
Pentru încurajare și susținere îi mulțumesc soțului meu, Clau Crișan. Alături de el am descoperit prietenia adevărată. Lui Vladimir, fiul nostru, îi doresc să descopere prietenia adevărată acasă, alături de noi.
Entuziasmul lui Negrilă e cât se poate de vizibil. Codruța îi povestește lui Yupii despre orașele pe care le-a vizitat. Fiecare cu îndeletnicirile lui la ceas de seară. Eu îmi țin ,,copilul” în mână și mă bucur de mirosul pe care îl răspândește, în timp ce-mi răsfoiesc gândurile și emoțiile.
Poate fi comandată de aici – https://www.casacartii.ro/…/negrila-si-codruta-o…/ – sau poate fi cumpărată din librăriile Book Corner Librarium, Librăria Universității și Bookstory din Cluj.
Vârsta recomandată: 8+

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Mădălina Crișan

Mădălina Crișan

Acesta este tărâmul meu virtual unde scriu cu entuziasm, cu dăruire, cu vulnerabilitate- pentru mine şi pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.