Vieți foarte reușite în 2022!

WhatsApp-Image-2022-01-03-at-15.54.21

Vieți foarte reușite este o cărticică scrisă de J.K.Rowling, autoarea seriei Harry Potter, care ți se lipește de suflet.
Invitată să țină un discurs la festivitatea de absolvire a studenților de la Harvard, J.K.Rowling le-a oferit acestora o adevărată lecție de viață, renunțând la formalitatea scorțoasă.

Simplu, clar, emoționant, din proprie experiență, scriitoarea expune avantajele nebănuite ale eșecului și importanța crucială a imaginației. La prima vedere, ,,opțiuni donquijotești sau paradoxale”. Subestimată de proprii părinți, J.K.Rowling a ajuns să trăiască din imaginație.
,,…considerau că imaginația mea hiperactivă era o ciudățenie personală amuzantă, care n-avea niciodată să achite ratele ipotecare sau să-mi asigure o pensie.”
În 30 de minute, veți citi această cărticică și veți primi o doză consistentă de motivație! După ultimul volum al seriei Pollyanna, am citit discursul legendarei J.K.Rowling, fără să știu că, de fapt, această cărticică îmi va completa rețeta unei vieți foarte reușite. E simplu! 1 – Trebuie să joci Jocul Mulțumirii, 2 -să vezi că un eșec nu e doar un eșec, ci e un succes de două ori mai fulminant. Important este să cauți avantajele eșecului, pentru că ele există. 3 -Ultimul lucru necesar pentru o viață foarte reușită este imaginația care ,,nu este numai capacitatea strict umană de a plăsmui ceea ce nu există, iar, ca atare, izvorul tuturor invențiilor și inovațiilor; prin probabil, capacitatea ei cea mai transformatoare și revelatoare, ea este puterea care ne permite să empatizăm cu oamenii ale căror experiențe nu le-am împărtășit niciodată.”. Musai să faci asta zilnic pentru a vedea rezultatele!
Țineți minte că ,,viața, întocmai ca o poveste: nu contează cât de lungă e, ci cât de reușită este!”. Cuvintele îi aparțin lui Seneca, ,,un alt bătrân roman pe care l-am întâlnit când am luat-o la goană pe coridorul limbilor clasice, fugind de ierarhii profesionale în căutarea înțelepciunii străvechi”, spune J.K.Rowling, înainte de a-și încheia discursul.

Vieți foarte reușite, dragi cititori, în 2022!!!

Cartea poate fi comandată de aici: https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=43e561e47&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro/vieti-foarte-reusite_bb3d3ac4-ae80-4f3c-bfd5-c36441735da3%253Fgclid%253DCj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0g6Q6QsWude2obVhbbpM4EFX5JCkzc6W8L_.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Mădălina Crișan

Mădălina Crișan

Acesta este tărâmul meu virtual unde scriu cu entuziasm, cu dăruire, cu vulnerabilitate- pentru mine şi pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.