2020, fugi! 2021, hai!

134714417_3601838216590453_8941838242300994027_n

Habar n-am câte cărți am citit anul acesta 😁. Nu le-am contabilizat.

Ar putea fi o imagine cu copil şi brad de crăciun

Dacă au curățat ,,rugina” și i-au oferit inteligenței mele emoționale mediul propice pentru a se dezvolta, înseamnă că și-au atins scopul, iar eu le mulțumesc pentru că mă onorează cu prezența lor în biblioteca familiei Crișan.
2020, fugi! Ne-am învățat lecția 😉! Mulțumiri pentru cărțile bune pe care ni le-ai adus! Cu riscul că o să-mi atrag antipatii, dă-mi voie să-ți mulțumesc și pentru timpul pe care ni l-ai pus la dispoziție pentru a citi și pentru a ne bucura mai mult de ceea ce avem în fiecare zi, dar nu vedem 😉. Jocul mulțumirii! Ne-ai adus un virus! Partea plină a paharului: am învățat să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Eu nu sunt supărată pe tine, dragă 2020! Mi-ai adus minunea pe care o țin în brațe, iar pentru asta îți mulțumesc din tot sufletul! Ne bucurăm de Vladimir în fiecare secundă și viața noastră este perfectă! 

Dragă 2020, să rămână între noi ce îți cer acum, da?! Vorbește cu frații tăi mai mari și spune-le că mai vrem minuni în viața noastră 😉! Ne place să fie casa ,,plină”! Fugi! Nu mai pierde timpul. Am dat testul și am luat 10. Am învățat, să știi!!!
2021, grăbește-te! Vino să împlinești visuri, să ne readuci laolaltă pe toți, să ne lași să ne bucurăm de plimbări lungi și dese, să ne iei ,,măștile”🎭 de pe chipuri și să ne aduci cărți bune precum fratele tău mai mic 😉! Testul tău o să fie mai greu, dar promitem să ne pregătim din timp. Să nu ne mai aduci virusuri 😓! Viruși poți să ne mai aduci💻 . Avem noi ac de cojocul lor. 😉 La miezul nopții, te rog să lași puțină energie și în casa noastră. Puțină de la tine, puțină de la mine și o să reușesc și anul ăsta să fiu mamă, soție, cititoare de cursă lungă și Mădălina elevilor mei 😁. Hai!!!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Mădălina Crișan

Mădălina Crișan

Acesta este tărâmul meu virtual unde scriu cu entuziasm, cu dăruire, cu vulnerabilitate- pentru mine şi pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.